COPA Flexible hars

COPA Flexible hars

Door de reclame film va Copa Brazil van SkinSystems heeft ons helemaal ingepakt! Harsen kreeg gewoon een ander niveau met deze hars. Hij leek zacht, pijnloos en voor vrouwen als zowel mannen, wow! 

 

Nou natuurlijk moet je zo een goed producten even testen, want sommige dromen zijn bedrog. Fijn, om even te testen want ik had sommige plekjes geschoren op mijn lichaam en op sommige plekjes was ik gewoon doorgegaan met harsen. Dit doe ik vaker zodat ik echt voor iedereen een advies kan geven met verschillende haargroei. 

 

We gaan beginnen! Opwarmen, check! Dit ging zo snel, normaal ben je 30min ouder voordat een hardwad (korrels/blokken) verwarmt zijn. Deze was wel wat sneller met 20min. Dit komt echt door zijn helderheid als hij verwarmt is. Het is geen romige hars waardoor de hitte sneller verspreidt. Het heeft ook een lagere smelt temperatuur waardoor hij een aangenaam gevoel geeft op de huid. 

Bij het aanbrengen van de hars, had ik echt het gevoel wat ik kreeg toen ik het reclame filmpje zag. Zacht, aangenaam en gemakkelijk. Ik begon op mijn oksels, waar ik al jaren doe harsen (dus dunne haren en niet veel zoals bij het scheren). Bij het trekken voelde ik ook nauwelijks. Hij plakt niet aan de huid en pakte elk haartje mee, wow! Nou dacht ik fijn, ik ben klaar in nog geen 10min. Hij stolde snel waardoor ik snel kon doorgaan. Mijn bovenlip ging ook vlekkeloos, het was geweldig! Ik kon niet wachten om verder te gaan.

 

Helaas moet ik wel wachten, een Brazilian bij jezelf doen gaat maar voor de helft, en omdat ik graag het product op zijn best wou testen wachtte ik op mijn vriendin, zij doet al 7 jaar harsen, dus ik ben altijd in goede handen. Ik had 2 weken gewacht na het scheren zodat de haren lang genoeg waren. Met volle enthousiasme gingen wij aan de slag. Ik vertelde haar over deze hars waardoor ze niet kon wachten om het uit te proberen. Het aanbrengen ging super, zoals gewend! Helaas ging het af trekken niet zo geweldig. Ondanks dat het hars vol gestold was, had hij echt moeite en kwam los met een paar haartjes, niet alles. Stugge haren gingen helaas niet zo goed als bij de dunnere haartjes. Jammer eigenlijk, vonden wij. Gelukkig kon mijn vriendin verder gaan met de korrels van Italwax, zodat ik niet weer hoefde te scheren. Ik heb er echt een hekel aan. 

 

Drie weken later had mijn vriendin gesproken. Ze vertelde dat ze een klant had die vaker komt voor haar Brazilian en stelde aan haar klant voor de Copa bij haar te gebruiken. Haar klant had weinig en dun haar waardoor mijn vriendin dacht dat het wellicht bij haar wel ging werken. En ja hoor, natuurlijk ging het weer eens super! Ze vertelde dat haar theorie is dat deze hars echt is voor mensen die vaker komen om te harsen. De haren zijn dan dunner en niet zo stug als bij het scheren. Ik moest dit natuurlijk ook uitproberen en vroeg aan haar om over 2 weken mij in te plannen(5weken na het ontharen). Perfect, het ging super. Zo makkelijk en snel, natuurlijk heb je sommige plekjes waar je wou dat de haren gewoon stopte met groeien, maar dat hou je toch nooit tegen. Haren uit de haarwortel blijft een plaag, maar wie mooi wilt zijn... moet pijn lijden.   

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Powered by Lightspeed