Wimper extensions of gewoon laten groeien?

Wimper extensions of gewoon laten groeien?

Geduld hebben of elke 3 weken in de salon stoel? De nieuwe trend van wimper extensions is echt een hit, ik ken niemand zonder extensions. Maar is het nou de moeite waard? Ik heb beiden geprobeerd.

Dankzij Kylie Jenner hebben wij veel te danken. Het introduceren van lange wimpers, contouren, volle lippen, grote borsten en brede heupen met een achterste waar je bang van wordt. 

Vrouwen en meiden overal ter wereld is er wel mee begonnen. Uren en honderden euros geven wij uit om er even net zo mooi bij te lopen als je buurmeisje van 16 jaar. Want zeg nou eerlijk, als zo een popje langs je zit dan wil je er ook het liefst nog een laag make up en rijtje wimpers op je gezicht plakken. 

 

Een vriendin begon ook met de trend van wimper extensions. Ze vond het zo geweldig dat zij begon aan een cursus zodat zij het zelf bij klanten kon toepassen. Nederland een stukje mooier maken zij ze. Nadat haar cursus naderde, zocht ze een model. Door al mijn nieuwsgierigheid naar de trend had ik mij aangemeld als slachtoffer. Met spanning ging ik graag mijn vriendin bijstaan en ging zo stil mogelijk liggen. Na wat uurtjes te hebben gelegen als doornroosje, zag ik er opeens heel mooi uit zonder make up. #iwokeuplikethis was echt mijn nieuwe slogan op instagram. 

 

Na 2 weken merkte ik al dat een deel uitgevallen was door mijn dagelijkse tikjes zoals ogen wrijven, rond rollen in bed en gezicht twee keer per dag wassen. Helaas was het goed te zien dat mijn wimpers echt toe waren aan vernieuwing, en natuurlijk heb ik dit ook gedaan. Iedereen loopt met wimper extensions, ik wou er ook bij horen. Plus mijn vriendin deed het op zo'n natuurlijke manier waardoor het altijd mooi en verzorgd uitzag, en niet uitzag als een stuk tapijt boven je ooglid. #soms....

 

Vijf maanden later begonnen de extensions mij wel te irriteren. Door de uitgroei kreeg ik erge jeuk en werd het gewicht te zwaar voor mijn eigen 'kapot gemaakte' wimpers naar beneden zakte. De lengte van de extension in korten was geen optie. Mijn eigen wimpers waren zo kapot van alles dat zij erg kort waren en niets meer aankonden. Ik wou er vanaf. Mijn vriendin had mij meteen geholpen, ze vond het heel erg voor me. Ze had mij verrast met haar reeds afgeronde cursus wimper lifting. Wow, daar was ik weer met mijn enthousiasme. Het leek net alsof mijn wimpers een heel stuk langer waren!! Mascara was ook niet nodig door de wimper verf. Was ik hier maar eerder van op de hoogte, dan waren mijn wimpers nog misschien te redden! 

 

Een maand na het liften, waren mijn eigen wimpers gelukkig een heel stuk gegroeid maar helaas was de curl afgenomen. Hoe graag ik ook terug wou, was er geen drang dat het een nood situatie was. Ik was blij met mijn nieuwe mascara van de L'Oreal. Op een reisje naar onze hoofdkantoor in Duitsland, was ik met de directeur door zijn magazijn aan het wandelen tot dat ik een nieuwe product zag. WAT IS DIT?! - schreeuwde bijna zijn oren af van blijdschap. 'Dat is onze nieuwe Beauty lijn product' - zei hij heel trots. Ik was al bekend met de magische wimper serum, maar had het nooit gekocht omdat mijn vriendin vertelde dat hij 120EUR kostte. Sorry, maar dat is gewoon niet voor mij. Ik geef graag wel wat uit voor mijn uiterlijk maar er zijn grenzen. Ik vertelde hem dat ik graag deze product even wil testen. De uit drukking goedkoop is duurkoop, ging namelijk in mijn hoofd toen ik de verkoopprijs zag van het product. 

 

Donderdag 13-07-2017, DE WIMPER SERUM IS BINNEN! Ik vertelde mijn collegas in Nederland meteen hierover. Mijn enthousiasme was zo erg dat ik mijn collega's ook meteen nieuwsgierig maakte. 'Ik ben benieuwd of deze net zo goed is als de serum van 120EUR' - zei mijn vriendin, toen ik haar vertelde over onze nieuwe product. Het is vandaag 18-07-2017, en ik besloot een foto te maken van mijn wimpers. Ik had de voor foto nog op mijn telefoon en besloot ze naast elkaar te zetten om het verschil te bekijken. NOU, ik ben nog geen week bezig en zie nu al verschil! Het verbaast mij heel erg dat dit product doet wat hij zegt. En het fijne is, ik kan in mijn ogen wrijven als ik dat wil, ik kan eyeliner dragen, mascara op doen, mijn gezicht wassen en zwemmen, zonder na te hoeven denken aan mijn extensions. Ik breng de serum elke ogen aan en voor het slapen. Het is zo fijn om zo vrij te zijn en nog kans maken op lange wimpers. Ja, dan doe ik maar mascara op. Dan zijn ze ook mooi en natuurlijk. 

 

Ik vraag me wel af voor hoelang ik dit product ga aanhouden in mijn beauty ritueel, maar als mijn wimpers zo goed door blijven groeien, geloof me dan gaat het er gewoon bij horen. Dan wacht mijn vriend maar 5 minuten langer tot ik klaar ben he,.. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Powered by Lightspeed